referens Sofi Holmgren
Sofi Holmgren, coach, Hässleholms Tekniska Skola och på Jacobskolan i Hässleholm.

På sin fritid driver hon projektet Adopt a bee för att utveckla sina egna entreprenöriella sidor. Sofi utsågs läsåret 11/12 till "Årets UF-lärare i Skåne".

Samma år mottog hon även Hässleholms kommuns skolutvecklingspris för sina insatser.
"Biz4you.se har underlättat arbetet inom UF och de nya entreprenörskapskurserna avsevärt. Materialet finns alltid tillgängligt och det är alltid uppdaterat. Som lärare kan du bara bifoga en länk till eleverna om de undrar något.

Webbplatsen funkar för elever på både teoretiska- och praktiska program. En av dess stora styrkor är att texterna är koncisa och korta och således tillgängliga för alla. Webbplatsens samlade faktamängd kan du inte hitta motsvarigheten till någon annanstans. Här finns allt du behöver. Att biz4you.se dessutom erbjuder en tydlig koppling till kursplanerna ger allt en extra dimension.

Allt du behöver som lärare i företagsekonomi, marknadsföring, UF, entreprenörskap, ledarskap och organisation finns där. Funderar du på att starta eget efter skolan? Då är biz4you.se något för dig."
referens Oscar Gierup
Oscar Gierup, ung entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Oscar två framgångsrika företag, Mademoiselle & Monsieur och Various Buttons som båda varit på SM i entreprenörskap.

Med bl.a. två SM blev Oscar utsedd till bästa entreprenör på Procivitas.
"En entreprenör kan aldrig lyckas på egen hand, åtminstone inte till 100%. Ditt hjälpmedel kanske inte är en människa, det kan vara en tidning, ett företag eller en webbplats.

Biz4you.se var mitt hjälpmedel under min resa med båda mina företag. Webbplaten gav mig inspiration, motivation och lärdomar som jag kunde nyttja under samtliga faser jag gick igenom när jag startade upp, drev och utvecklade mina två företag Mademoiselle & Monsieur och Various Buttons.

Bokföring, marknadsföring, organisation, you name it - tips och tricks inom väldigt många olika områden finns att hämta på denna plattform.

Hade jag en fråga eller fundering så visste jag, nästan med all säkerhet, att jag kunde finna svaret på biz4you.se."

referens Olivia Wiklund
Olivia Wiklund, ung entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Olivia två framgångsrika företag, Linteum & Boot's Up. På SM i entrepreörskap tog hon hem SM-silver i innovation och bästa vara.

Med bl.a. ett starkt ledarskap och SM-medaljer, blev Olivia utsedd till bästa ekonom på Procivitas.
"Man kan inte vara bra på allt, men alla är vi bra på något" – Givetvis finner du någon svaghet hos alla, även hos de som vägrar erkänna det.

Samtidigt som svagheter begränsar oss och skapar rädslor bör de ses som utmaningar som går att hantera och oftast att övervinna. För att "Med en vilja klarar man allt". – Men en sak kan jag dock erkänna, ibland behöver du lite vägledning och hjälp på vägen.

Med hjälp av biz4you.se lyckades jag konfrontera mina rädslor genom att på ett enkelt och smidigt sätt få tillgång till information gällande allt från hur man skriver ett kompanjonsavtal till hur företagets ekonomi ska hanteras.

Jag har lärt mig otroligt mycket och utvecklats på ett sätt som jag tidigare inte trodde var möjligt. Nu väntar nya utmaningar och jag tar med biz4yo.se''s framgångsrecept på vägen. Jag kan varmt rekommendera att du gör detsamma."

referens Fredik Agmén
Fredrik Agmén, ung säljare & entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Fredrik det framgångsrika företaget Authentic som tävlade i SM i entreprenörskap.

Fredrik, som bl.a. är Procivitas elevkårsordförande blev utsedd till bästa säljare 2013. En enorm bedrift.
"Jag kommer ihåg mitt första säljmöte, jag var knappt 16 år och skulle ensam bege mig till det stora företaget och övertala tre anställda att vårt företag, Vikenlanet, kunde öka deras försäljning.

Lyckat är väl inte ett ord jag skulle använda för att beskriva det säljmötet, men ur det föddes en vilja att påverka, övertyga andra människor om jag har lösningen för dem.

Men med endast motivation kan det ändå vara svårt att utvecklats. Som tur var fann jag biz4you.se vilket möjliggjorde för mig att utveckla mig som både säljare och entreprenör.

På biz4you.se finns allt inom försäljning. Med informativa guider, fakta om försäljning och ibland bara ren pepptalk har sidan givit mig otroligt mycket.

Via biz4you.se har jag lärt mig hur ett äkta säljmöte fungerar. Jag har även lärt mig att lotsa kunden genom säljprocessen för att få honom att känna sig trygg med mig som säljare, från inledning till avslut."
referens Emma Perlelin
Emma Perlelin, ung entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Emma det innovativa koncept- företaget Cadeaux samt en inspirationsweb.

Emma har arbetat med en medveten och strukturerad personlig utveckling som gjort henne rustad till en av våra nya framgångsrika ledare.
"Strukturerat, kortfattat och kvalitativt bidrar biz4you.se till din entreprenöriella utveckling. Genom ett knapptryck har du möjlighet att ta del av erfarenheter och insikter som underlättar din väg mot framtiden.

Då jag älskar att göra mina idéer till verklighet använder jag mig dagligen av biz4you.se för vägledning. Mina frågor och funderingar besvaras här. Jag hittar motivation och inspiration samt lär mig nya modeller och teorier som berikar min kompetens.

Det bästa med biz4you.se är att webbplatsen är levande. Ständigt uppdateras och korrigeras inlägg för att effektivisera den utveckling som kommer att ger mig försprång i arbetslivet.

En plattform som boostar dig till att springa baklänges förbi dina konkurrenter. På biz4you.se finns något för alla. Vare sig du är elev, entreprenör eller lärare. Tillgänglig på en dator nära dig, en guldgruva för utveckling."
referens Erik Hernborg
Erik Hernborg, ung entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Erik tjänstföretaget ADM-partner samt det egna förlaget Bakiskokboken.

Erik som varit ekonomiansvarig i båda företagen har känsla för siffror. Erik var en av fyra studenter som blev uttagen till ledarskapsprogrammet RYLA i Lund.
"När jag var 15 år startade jag upp min egen tennisskola ute på natursköna Bjäre­halvön. Det var en stor utmaning för mig och min vän. Vi skulle hålla reda på allt. Anmälningar, ekonomi och sponsorer. Vi var nervösa, men vi klarade det och en stark glöd väcktes inom mig.

Jag insåg snabbt att jag kunde utvecklas ännu mer och då fick jag upp ögonen för en fantastisk webbplats. Biz4you.se blev superflygplanet för min entreprenöriella resa och med hjälp av detta kunde jag nu upptäcka massor av nya entreprenöriella destinationer. Till dessa destinationer åker jag varje dag och lär mig nya saker.

Genom biz4you.se har jag utvecklat mig själv som säljare, ekonom och ledare. Jag har lärt mig hur man ska utveckla grupper, jag har lärt mig hur ett verkligt säljmöte fungerar och jag ha lärt mig hur viktigt det är att alltid hålla kolla på företagets ekonomi och dess kalkyler.

Med hjälp av biz4you.se har jag kunnat samla på mig massor av viktiga verktyg att stoppa ner i min låda. En låda jag i framtiden kommer att använda mig av, när jag beger mig ut i den vida världen och börjar bygga upp nya spännande projekt. Nu är det din tur."
referens Claudia Gunnarsson
Claudia Gunnarsson, ung entreprenör och ekonom från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

På gymnasietid drev Claudia de två framgångsrika företagen Fairy Sense och Culture Shock.

Claudia är en ung entreprenör med ett grymt ledarskap där ansvar och kommunikation står i fokus.
"Jag närmar mig mållinjen. Jag kan känna det i hela kroppen! Känslan av att vinna. Allt mitt slit har gett resultat och nu står jag här som segrare.

Biz4you.se har hjälper mig varje gång jag ”vunnit”. Från att ha varit rent av ointresserad av ämnet företagsekonomi och allt vad det innebär, till att med hjälp av biz4you.se inte bara få en helt ny förståelse för ämnet utan också ett intresse för ekonomi som jag aldrig trodde var möjligt.

Med texter som är enkla att förstå och uppgifter som är varierande och utvecklande kan man skapa sig otroligt mycket ny kunskap som gör ämnet företagsekonomi så mycket enklare och roligare.

Med hjälp av biz4you.se kan du stå som segrare varje gång för din egna personliga utveckling." 
referens Erik Hagsund
Erik Hagsund, ung entreprenör och ekonom från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

På gymnasietid drev Erik två framgångsrika företag, Rush som tillverkade en egen funktionströja och LA Brills som sålde coola solglasögon.

Erik var en mycket duktig ekonomichef i båda företagen.

"Biz4you.se är ett allround och levande läromedel där jag hittar allt jag behöver veta inom ämnet ekonomi. Eftersom detta var ett nytt skolämne för mig när jag började på gymnasiet har webbplatsen blivit min självklara uppslagsbok.

Det är oerhört viktigt för mig, som entreprenör och ekonomichef i mitt UF-företag, att lära mig så mycket som möjligt om budgetering, kalkylering, prissättning och bokföring. Biz4you.se har underlättat mycket för mig att bli säker på hur jag sköter ett företags ekonomi på bästa sätt.

Från början tyckte jag att redovisning verkade ointressant. Idag är det en utmaning för mig att få alla siffror på rätt plats. På biz4you.se hittar jag en oändlig mängd uppgifter, med fullständiga facit, där jag kan träna bokföring, kalkylering och annat för att så småningom bli expert.

Jag har blivit en flitig användare av webbplatsen då den ständigt uppdateras. Min rekommendation är att du använder detta professionella hjälpmedel både under gymnasieåren men även vid framtida ekonomiska studier."
referens Anton Nilsson
Anton Nilsson, ung entreprenör från ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Under sin gymnasietid drev Anton tjänstföretaget Studio RMN samt det egna företaget Brandware.

Anton som varit ekonomiansvarig i båda företagen har känsla för siffror. Anton var en av fyra studenter som blev uttagen till ledarskapsprogrammet RYLA i Lund..
"Biz4you.se är sidan att gå till för svaren på alla frågor relaterade till företagsekonomi, ledarskap, försäljning, marknadsföring och mycket mycket mer!

I takt med att jag slängs i världen som ung entreprenör stöter jag på hinder och problem som verkar utomjordiska och som sällan täcks i någon undervisning. Att då ha en kunskapsbas som biz4you.se på min sida inger en säkerhet hos mig själv att inget hinder är för stort. Ibland behövs bara en liten knuff i rätt riktning.

Många gånger använder jag själv biz4you.se bara för att leta upp intressanta dokument och modeller som jag anser har ett mycket högre praktiskt värde än mycket annat läromaterial. Det är heller inte bara praktiska metoder som bokföring som gås igenom utan även mer större utvecklande modeller såsom personlig utveckling och ledarskap.

Biz4you.se har inte bara gett mig en grym källa för alla de frågor som kan tänkas komma upp, utan det har främst hjälpt mig att se på relationer, ledarskap och mig själv på ett helt annat sätt.

Allt för att jag ska fortsätta att utvecklas som människa och entreprenör."