adworld UF

AdWorld UF erbjuder via direktförsäljning och webbplats, en möjlighet för den nytänkande företagaren i Nordvästra Skåne att marknadsföra sig själv, med hjälp av träffsäker sökannonsering via Adwords på världens största sökmotor.

BENSevent UF

BENSevent erbjuder ungdomar mellan åldrarna 13-18 i Skånes region temarelaterade nöjesevenemang.

BodyGuard UF

BodyGuard UF vill bidra till att skapa en tryggare vardag för unga kvinnor i nordvästra Skåne. Genom att arrangera intressanta och spännande föreläsningar kring säkerhet.

Conscense UF

Conscense UF erbjuder marknads- och opinionsundersökningar som är utformadea för att få fram unga människors åsikter.

efter9an UF

fter9an erbjuder ungdomar i Helsingborg hjälp med valen efter nian via webbaserad vägledning, enskilda möten och föreläsningar.

Entrance UF

Entrance UF erbjuder företag annonplats på ett webbaserat nätverk för unga entreprenörer med inspiration, kunskap och rådgivare via medlemskap på webbplats.

Fix It UF

Fix It UF erbjuder via direktförsäljning och webbshopp en unik penna som tar bort repor på din bil.

FunBrella UF

FunBrella UF erbjuder, via direktförsäljning och återförsäljare, unika paraplyer till trendiga ungdomar i Öresundsregionen som vill framhäva sin personliga stil.

Givet UF

Givet UF erbjuder företag och privatpersoner i Helsingborgsregionen högtidsgåvor, konferensgåvor och liknande. Exempel på produkterna är choklad, te, oljor och ljuslyktor. 25 % av marginalen går till välgörenhet och det gör även det resterande överskottet.

Label UF

Label UF erbjuder modemedvetna män, ett exklusivt sortiment av italienska kvalitetskläder via begränsade internetkampanjer till markna-dens lägsta priser; nationwide.

Mademoiselle UF

Mademoiselle erbjuder Dig egendesignade modekläder till högsta kvalité inom det senaste modet då det gäller både kläder och accessoarer via framförallt direktförsäljning i Helsingborg eller via vår webshop!

Onlinekuponger UF

OnlineKuponger UF erbjuder en webbaserad distributionskanal, via app-store och androidmarket, till UF-företag och lokala butiker i Helsingborg med attraktiva rabatterbjudanden.

Secondhand Notes UF

Secondhand Notes UF erbjuder, via direktförsäljning och webblogg, ett designat skrivblock av återvunnet papper för den nytänkande individen i Nordvästra Skåne.

Två.Noll UF UF

Två.Noll UF erbjuder universitets- och högskolesökande i södra Sverige studiehjälp inför skrivning av högskoleprovet.

Vivencia Coaching UF

Vivencia Coaching utbildar och coachar ungdomarna i årskurs 6 till 9 i nordvästra Skåne inom entreprenörskap med syfte att öka samt effek-tivisera deras inkomst i klasskassan.

White UF

White UF erbjuder egentillverkade produkter utefter beställningar, dvs. egendesignade väggklockor som kunden själv bestämmer trycket på.

Apex UF

Apex erbjuder den miljömedvetne och intensitetssökande konsumenten i Öresundsregionen erbjuder Apex UF, via direktförsäljning, en brustablett som tillsammans med vätska bildar en unik energidrink..

Clay UF

Genom intensiv marknadsföring vill Clay UF sprid produkten CyberClean på den Nordvästskånska marknaden. Försäljningen kommer främst att ske på mässor och via vår webbshop.

Deseo UF

En egenvårdsprodukt till ett bra pris för människan som sätter avslapp-ning och njutning i första hand..

FireStyle UF

FireStyleUF erbjuder ett koncept av exklusivt designade brandsläckare till män och kvinnor som värderar en trendig inredning i vardagen..

Football Charity UF

Football Charity UF erbjuder ungdoms- och handikappfotbollen i västra Skåne pengar från insamlingar..

Iceolater UF

Iceolater UF erbjuder den aktiva ungdomen en egenutvecklad, designad sportflaska som håller drycken kall, via återförsäljare i Skåne.

On The Go UF

On The Go UF erbjuder, via återförsäljare och direktförsäljning, portions-förpackat kaffe till den kreativa och nyfikna kaffekonsumenten i Nord-västra Skåne.

OUCH! UF

OUCH! UF erbjuder, via direktförsäljning och detaljister, ett litet, praktiskt och designat fodral för läkemedel i pillerform till den medvetna kvinnan i 17-35 års ålder i Öresundsregionen.

Risk Free UF

RiskFree UFs affärsidé är en drinkpinne som reagerar på partydroger i drinkar och varnar vid förekomst av dessa. Den här produkten fungerar som en indikator och byter färg vid kontakt med drogerna GHB, Ketamin och Rohypnol.

Sexy Back UF

SexyBack UF erbjuder via direktförsäljning den unika SexyBack bh:n med bandlös rygg. Vi finns tillgängliga för kvinnor i Skåne län och grossist-verksamheter inom samma region.

Snooze UF

Snooze UF erbjuder, via webb och personlig försäljning, en dyna som håller kudden sval, så att den sömnlöse får en bättre och skönare sömn-upplevelse.

T UF

T-UF erbjuder teet Eternitea, hälsosamt tee berikat med humus/ fulvosyra till den hälsosamma och trendmedvetna kvinnan i Öresunds-regionen som sätter livet i fokus.

Cetricide UF

Cetricide UF erbjuder, via direktförsäljning, den antiseptiska och läkande hudsalvan Cetricide till barnfamiljer i Helsingborg.

Defuser UF

Dfuser UF erbjuder, via dagligvaruhandeln, Stress Dfuser - en unik antistressdryck, till den stressade mannen och kvinnan i Öresundsre-gionen.

EqualizeMe UF

Ger dig möjlighet till en effektivare, roligare och miljövänligare shopping! Via en del av lösningen med hjälp av EqualizeMe UF´s kvittokort.

Fold it UF

Fold it UF erbjuder, via mässor och återförsäljare, egenproducerade kortfodral med unik design i tyg till den modemedvetna ungdomen I Helsingborgsregionen.

FuelMe UF

FuelMe UF erbjuder, via dagligvaruhandeln, den miljömedvetna och moderna unga människan en innovativt utformad dryckesbehållare med kapacitet att lagra flera drycker.

HearMe UF

HearMe UF skall tillhandahålla högkvalitativa elektroniska tillbehör för mp3, iPod, och liknande musikspelare till trendmedvetna och musikin-tresserade ungdomar.

Hubbe UF

Hubbe UF erbjuder dig som arbetar vid datorn eller spenderar mycket tid framför den en ny produkt som gör att du hela tiden kan hålla din dryck kyld eller om du så önskar, att behålla ditt kaffe varmt.

Komakino film UF

Komakino film UF erbjuder, via filmfestivaler, egenproducerade filmer från eget manus med aktuellt och modernt språk till den yngre publiken i Öresundsregionen.

Let's Print UF

Lets Print UF erbjuder, dig med publiceringstankar i Sverige, kvalitativa och kreativa tjänster inom förlagsbranschen, från idé till färdig bok samt möjlighet till marknadsföring och försäljning via egen webbplats.

Moi UF

Moi UF erbjuder, via direktförsäljning, kvalitativa, unika och handgjorda silversmycken som produceras i en miljövänlig process, till den stilmed-vetna kvinnan i Öresundsregionen.

Pick Me UF

Pick Me UF erbjuder takeaway-koppen "I'm not a paper cup". En kopp tillverkad av keramik med lock av silikon till kaffeintresserad publik i Öresundsregionen.

Refill UF

Ett miljövänligt koncept där vår designflaska återanvänds med hjälp av refillautomater.

RePack UF

RePack UF erbjuder en nytänkande och miljövänlig take-away matbox till restauranger samt hotell för ett miljövänligt sätt att färda mat från restaurang/hotell till önskad destination för att sedan kunna återvinna boxen bland papp samt tidningar.

StandBy UF

StandBy UF erbjuder, via direktförsäljning, den energi-sparande och miljöklassade adaptern Universal Auto Power Off som minimerar strömförbrukningen för elkomponenter i standbyläge, till konsument- och företagsmarknaden i Öresundsregionen.

TopCase UF

TopCase UF erbjuder, via direktförsäljning och mässor, designade och praktiska laptopfordral till den stilmedvetna studenten i Öresunds-regionen.

Turban UF

Turban UF erbjuder, via direktförsäljning och mässor, en unik handuksturban i frotté till den unga medvetna kvinnan, med känsla för bad och hår, i Skåne län.

Vakna UF

Vakna! UF erbjuder studenter med stressad tillvaro en väldoftande koffeintvål som ger uppiggande effekt vid duschning. Koffeintvålen är tillgänglig i Öresundsområdets butiker samt direkt försäljning. Tvåla dig pigg med oss!"

WASS design UF

WASS design UF erbjuder, via webbshop, exklusiva och handgjorda smycken av vackra pärlor i årstiderna tecken till modemedvetna kvinnor i Sverige som vill förgylla fest och vardag.

S.T.A.T. UF

Erbjuder, via detaljister och webbshop, stilrena och ekologiska underkläder med en kondomficka, för sexuellt aktiva personer, huvudsak-ligen mellan 15 och 30 år i Skandinavien.

DNA UF

Erbjuder, utifrån kundens behov, önskemål och förutsättningar, funk-tionella och unikt designade webbplatser till mindre företag i Skåne län.

Another Her UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, ett egenutvecklat tampong-fordral med individuell design för den unga, moderna och aktiva kvinnan i Skåne län.

Your Own Personality UF

Ska på ett moderiktigt sätt sälja nytänkande boxershorts med innovativ design och personliga budskap, som vår kundgrupp unga män i åldern 14-20 år i Öresundsregionen, kan relatera till.

Peel Appeal UF

Erbjuder den moderna köksentusiasten i Öresundsregionen en trivsam och extraordinär upplevelse med vår unika grönsaksskalare och julienne-skärare.

EternityPen UF

Erbjuder den fokuserade studenten i Öresundsregionen en praktisk, stilren och designad penna vars bläck håller i all evighet.

FiniteFluid UF

Erbjuder en unik necessär som är anpassad efter de regler som berör medtag av vätska i handbagage vid flygning och hjälper, på ett smidigt sätt, den globala resenären igenom säkerhetskontrollen.

Grape UF

Erbjuder en realitybaserad och optimal bartenderutbildning på dvd med ett tillhörande cocktailhäfte till kontinentala och sofistikerade unga män och kvinnor i Skandinavien.

For Homes UF

Erbjuder - IceCube - marknadens smartaste isbitsbehållare, till köks-entusiaster med sinne för kylda drycker i Scandinavien.

Axent UF

Erbjuder studentkortet, med rabatter på taxi, caféer och klädbutiker, till stud-enter, 16-25, i Helsingborg och Malmö.

SmartAd UF

Får företag att synas genom att erbjuda företag i Skåne län att positionera sitt budskap på servetter som, gratis, distribueras via populära restauranger, caféer och barer inom närområdet.

Save The Day UF

Erbjuder en webbaserad humanitär publik mötesplats, till intresserade medmänniskor i Skandinavien, där seriösa hjälporganisationer och sponsrande företag presenterar sina insatser för miljön och humanitära ändamål.

Kick'n Hit UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, den lekfulla, kinesiska fjäderbollen, till den unga och aktiva idrottsutövaren i Öresundsregionen.

CottonAid UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, mjukisbyxor till den unga och samhällsmedvetna marknaden i Skåne län i samarbete med fyra olika välgörenhetsfonder. Varje färg representerar sin egen välgörenhetsfond, de röda står för kampen mot Aids, bruna skänker till flyktingläger i Darfur, rosa går till rosabandet och gröna är för en bättre natur.

 
Appex UF

Appex UF utvecklar ocherbjuder kvalitativa applikationer för samtliga appmarknader till kunder i hela världen.

Bitch For A Reason UF

Bitch For A Reason UF erbjuder unga tjejer i Sverige ett forum att vända sig till för att finna svar på sina dilemman.

Case UF

Case UF erbjuder via direktförsäljning och mässor ett unikt och egen-designat korgfodral till cyklister i Nordvästra Skåne.

DemoExperten UF

DemoExperten erbjuder företag inom livsmedelsbranschen i Nordvästra Skåne, produktdemonstrationer i kombination med marknadsundersök-ningar på butiksnivå med hjälp av ung arbetskraft.

Enfume UF

Enfume erbjuder genom direktförsäljning och återförsäljning produkter som underlättar för rökare i Sverige att fimpa på ett miljövänligare sätt"

Feminine Vibe UF

Feminine Vibe erbjuder, via egen webbplats och direktförsäljning på mässor, ett klackskydd till den modemedvetna kvinnan i Helsingborgs-regionen

Fruit Web UF

Fruit Web erbjuder personer och företag världen runt en innovativ och kvalitetssäkrad produkt som kommer att spara skörd, året om.

GetUp! 2.0 UF

GetUp!2.0 UF erbjuder en kreativ mötesplats för nätverkande och före-läsningar med syfte att utvecklaentreprenöriella egenskaper hos drivna ungdomar i Helsingborgsregionen.

Linteum UF

Linteum UF erbjuder restauranger, hotell, inredningsbutiker och privatpersoner i Öresundsregionen, en elegant och praktisk tygservett som passa alla som önskar dinera med stil. Med ett enkelt knapphål räddar du dina kläder från fläckar samtidigt som du förblir stilfull och elegant.

mawa Photography UF

mawa Photography UF erbjuder porträttfotografering till kvinnor mellan 18-35 år i Nordvästra Skåne.

Nomad UF

Nomad erbjuder högkvalitativa restaurangverksamheter i Nordvästra Skåne en reklamtjänst där vi, genom att servera restaurangens produkter i vår restaurangvagn, marknadsför verksamheten.

Pops Design UF

Pops Design UF erbjuder via direktförsäljning och återförsäljare ett unikt designat stöd till smartphones, läsplattor, datorer, och handleder för att underlätta vardagen för privatpersoner mellan 20-40 år samt företag i Nordvästra Skåne.

TouchDown UF

TouchDown UF erbjuder via direktförsäljning, ett egenutvecklat, självfästande och värmetåligt grytunderlägg i silikon, till köksintresserade i Nordvästra Skåne.

Ventcap UF

VentCap UF erbjuder, via direktförsäljning, bilägaren inom Öresundsregi-onen, ventilhattar med initialer för respektive bildäck för att undvika felplaceringar av dina däck.

Watt UF

Watt UF erbjuder, via direktförsäljning, privatpersoner och företag i Nord-västra Skåne en smidig läslampa med unik design.

White Collection UF

White Collection UF erbjuder, via näthandel och mässor, unika T-shirts till ungdomar i Nordvästra Skåne.

Boysenberry UF

Boysenberry UF erbjuder genom direktförsäljning unika och kvalitativa knästrumpor för den unga kvinnan i Skåne som önskar att vara stilren och originell.

Click For Life UF

Click For Life UF erbjuder företag i Öresundsregionen en välgörenhets-baserad annonsportal där besökarna själva kan vara med och förbättra världen genom att kostnadsfritt skänka bort pengar, ett click i taget.

FeelLIP UF

FeelLIP UF erbjuder dig det närproducerade, unika läppceratet baserat på ekologiska råvaror. Det är de små sakerna, exempelvis ett litet läppcerat, som måste förändras för att kunna lösa de stora miljöproblemen.

Gardavo UF

Gardavo UF erbjuder en attraktiv plånbok utrustad med ett smidigt över-fallslarm för den modemedvetne som vill känna sig tryggare i Helsing-borgsregionen.

Link USA UF

Link USA erbjuder, genom guider i USA, en mer personlig guidning i New York City, där du får se de minnesvärda platserna som du aldrig hade fått se annars.

HighFashion UF

HighFashion UF erbjuder, via direktförsäljning och mässor, exklusiva och trendiga strumpor i säsongens färger till den modemedvetna kvinnan i Helsingborgsregionen.

Orange UF

Orange UF erbjuder livskvalitet i form av storslagna events för ungdomar i Helsingborgsområdet.

Rise'N'Shine UF

Rise'n'Shine UF erbjuder via svensk dagligvaruhandel och nattklubbar, en originalstämplad, unik och återbalanserande dryck, anpassad för personer med ett aktivt nöjes- och uteliv.

Rush UF

Rush UF erbjuder ett prisvärt och effektivt alternativ till energi- och koffeinrika drycker i form av ett sockerfritt koffeintuggummi.

Shape Up UF

ShapeUp har funnit den ultimata lösningen och erbjuder nu den moderna kvinnan ett BH-tillbehör i form av ett clips som döljer störande axelband och formar den kvinnliga siluetten vackert.

Style For Life UF

Style For Life UF erbjuder specialdesignade, snygga, trendiga och skyddande dekorer till mobiler, Iphones, Ipods och även konsoler till framför allt ungdomar, med intresse för design och skydd.

United UF

United UF erbjuder prisvärda och kvalitativa strumpor med tryckknapp för kvinnor och män i affärsområdet Nordvästra Skåne. Våra strumpor riktar sig till de som vill undvika problem med udda par, samt spara tid och pengar med en lätt och välklädd attityd.

Decore UF

Decore UF erbjuder snygga, coola dekorer till laptops som speglar din personlighet, med unik design som gör att din livsstil blir bättre och bekvämare.

Easy Give UF

Easy Give UF erbjuder, via annonsering och mässor, en förenklad donering via en informativ webbplats med fokus på större välgörenhets- och insamlingsorganisationer till empatiska privatpersoner i Öresunds- regionen.

Fly Free UF

Fly Free UF erbjuder den vana europeiska flygresenären, via återför-säljare och egen webbutik, ett kvalitativt läderskärp med designat spänne i plast som kan bäras fritt genom säkerhetskontroller world wide.

Free Notes UF

Free Notes UF erbjuder företag exklusiva annonsplatser i egendesignade och gratis kollegieblock som når ungdomar i västra Skåne.

Furry UF

Furry UF designar, tillverkar och säljer en unik Furrydräkt som uppfyller alla krav som finns för att ett plagg ska vara mysigt. Alla Furry's produkter är tillverkade av miljövänliga material och frivillig arbetskraft vilket betyder att du som kund kan mysa med ett gott samvete.

HighFashion UF

HighFashion UF erbjuder, via direktförsäljning och mässor, exklusiva och trendiga strumpor i säsongens färger till den modemedvetna kvinnan i Helsingborgsregionen."

IceShot UF

Erbjuder, via personlig försäljning, gymnasieelever på ProCivtas i olika skolor ett minne för livet i en kvalitativ och genomarbetad årsbok enligt amerikansk tradition.

LaVela UF

LaVela UF erbjuder dig som älskar mysiga hemmakvällar och tända ljus det där lilla extra som förhöjer mysfaktorn i hemmet. Vi har ljusarrangemang i alla dess färger och kompositioner så att de ska passa just dig och ditt hem.

Magzonline UF

Magzonline UF samlar alla tidningar på ett och samma ställe och förmedlar prenumerationer över hela Sverige. Detta för att du som kund ska få en bra överblick över vilka tidningar som finns inom olika områden och hitta just den som passar dig och dina intressen.

Nordic Design Group UF

Nordic Design Group UF erbjuder, via personlig försäljning, ett ungdomligt nätverk, med spetskompetens inom kommunikation, som tillhandahåller grafisk produktion och webbaserade tjänster till mindre företag i Helsingborgsregionen.

Rebirth UF

Rebirth UF erbjuder professionella och miljövänliga hårvårdsprodukter för medveten ungdom, nationellt i Sverige, via direktförsäljning, events och webbaserad försäljning.

Solution UF

Solution UF erbjuder, via direktförsäljning och egen webbutik, en miljö- vänlig, portabel och uppladdningsbar laddare baserad på solcellsteknik till elektroniska konsumentprodukter,  till den hektiska resenären i Västra Skåne".

Tight Accessories UF

Tight Accessories UF erbjuder, via mässor och återförsäljare, individuella och miljömedvetna bälten av återvunna sidenslipsar till den yngre, moderna mannen i Helsingborgsregionen.

Ung Hälsa UF

Ung Hälsa UF ger ert företag en möjlighet att synas i reklam via föreläsningar för barn mellan 6 och 8 år angående kost, aktivitet och deras välmående. Ett samarbete med oss ger er ett gott rykte som ett engagerat och hälsosamt företag.

VENT UF

VENT UF erbjuder händiga och funktionella ventilationskrokar till din bagagelucka. Vi vill skapa en bättre och bekvämare miljö för din hund när den befinner sig i bilen.

Wear Aid UF

Wear Aid UF erbjuder modemedveten och nytänkande ungdom att uttrycka sin ståndpunkt i globala och aktuella problem via miljövänligt framtagna och specialdesignade t-shirts.

Zipp UF

Zipp UF erbjuder hörlurar med en in- och utdragbar sladd. Detta underlättar Din användning av Dina hörlurar och minskar onödiga besvär med sladden. Denna högkvalitativa, stilrena och prisvärda produkt erbjuder vi Dig som bor i region Skåne.

Beltbag UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, en variation av egendesignade och miljömässiga produkter av bilbälte till den unga publiken i Skåne län.

NewView UF

Erbjuder, via välgörenhetsauktioner, konstverk av kändisar till kvinnor och män i yngre medelåldern i Skåne län.

Hand i hand UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, en kramgo mjukisnalle, vars avkastning går till sjuka barn, till alla unga flickor i Helsingborgsregionen.

Wecom UF

Erbjuder en personlig och anpassad marknadsföring åt företag som vill förmedla olika budskap till gymnasieungdomar i Helsingborgsregionen.

Playit UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, ett pedagogiskt, lättspelat och roande kortspel med fokus på hjärngympa till alla familjer i Skandinavien som värdesätter stimulans, kreativ utveckling och familjesamman-hållning.

Live Green UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, ett halsband till unga kvinnor med ett globalt socialt ansvar, vars förtjänst ska förse Nepal och Indien med nya äppelträd som på sikt ska generera självförsörjande tibetanska flykting-familjer.

Yearbook UF

Erbjuder, via personlig försäljning, gymnasieelever på ProCivtas i olika skolor ett minne för livet i en kvalitativ och genomarbetad årsbok enligt amerikansk tradition.

ProCard UF

Erbjuder cityhandlarna reklamfinansierad marknadsplats på ProCard, ett gratis, exklusivt & målgruppsanpassat rabattkort som distribueras till samtliga studerande, 16-25 år, i Helsingborgsregionen.

Project South UF

Erbjuder en intuitiv webbportal med allt som händer i Öresundsregionen.

Home delivery sercvices UF

Erbjuder, mot en fast avgift och i samarbete med ICA, inköp och hemleverans av dagligvaror i Helsingborg.

Timeless Cards UF

Erbjuder den unga kvinnan i Skåne län tidlösa hälsningar från igår, idag och imorgon via egendesignade, trendiga och eleganta kort för varje givet tillfälle.

Cibus UF

Erbjuder, via mässor och direktförsäljning, en kokbok för matintresserad ungdom i Skåne län, med ont om tid, innehållande snabba, enkla & nyttiga recept vars överskott bidrar till skolmat i Bangladore, Indien.

Seacenter UF

Erbjuder exklusiv rekreation i vackra Öresund till aktiva företagsledningar via segling i en Oceanis 52.

Dettori UF

Erbjuder, via detaljister och i samarbete med Baron AB, egendesignade, funktionella och kvalitativa väskor i nytänkande design för den moderna och aktiva mannen i Skandinavien.